Tillbaka till Universitetet

5 februari, 2018 Av Av helenasahlqvist

Träningsvärken har sakta krupit sig på. Kände i låren redan igår och idag känner jag öven att vaderna har arbetat med andra muskler än tidigare. Det är med all säkerhet löpningen i lördags som känns. Tycker på sätt och vis att träningsvärk är skönt. Det är ett kvitto på att jag gjort något. Något nyttigt dessutom, eftersom jag sällan får träningsvärk när jag är lite mer vältränad än nu. 

Var fruktansvärt fint ute igår. Solen sken, men det var rätt kallt. Fick ändå med mig Micke på en kortare cykeltur på eftermiddagen. Nästan en timma var vi ute och det var rätt härligt att cykla på frusna vägar. I år är det plogat på Kyrkvägen för att de håller på med skogsavverkning. Där brukar det annars vara oplogat och mycket snö. Underlaget var hårt, men inte så isigt. Dubbarna biter bra i underlaget, men däcken är lite tyngre att cykla med än sommardäcken. 


Nu har jag sex veckor med studier framför mig. Har tagit ledigt några dagar för att vara med på alla föreläsningarna. Tror det är ett bra sätt att få till tillräckligt med tid att studera. Vill ju så gärna bli klar och få min examen, men det är ju så mycket annat som är kul när man inte jobbar. Då är det bättre att ta ledigt, fokusera helt och kanske lyckas lite bättre. Så den här veckan är det tre dagar studier och två dagar jobb som gäller. 

Ha en fin måndag!