Dubb som biter

15 januari, 2018 Av Av helenasahlqvist

Känslan att cykla på isiga vägar på vintern är rätt märklig. Det tar ett tag att lita på att däcken kommer greppa på underlaget. När tilliten väl kommer och jag vågar släppa på fart utför är det rätt härligt.


Den här veckan har jag kommit upp i dryga tre timmar cykling och lite mer än fem tillryggalagda, snöiga och isiga mil. Igår blev det en lite kortare tur på en timma. Hade varit och köpt värmesulor på förmiddagen och ville testa om de fungerade. Vid minus två fungerade de fint, men ett par skoöverdrag skulle nog göra det snäppet bättre.

Hade inte lika mycket kraft i kroppen igår. Är ju inte i toppform direkt så det får vara så. Blev lite njutcykling och det är ju inte helt fel det heller. Ska bli mer snö nu i veckan, så vet inte vart det kommer gå att cykla nästa helg.


Mor och far var här och fikade på eftmiddagen och så blev det hemgjord pizza på kvällen. Summerar helt enkelt en riktigt bra söndag.