Vintercykling

13 januari, 2018 Av Av helenasahlqvist

Det är lördagkväll och jag är lagom mör i kroppen och börjar bli rätt trött. Anledningen? Micke och jag tog en cykeltur på dryga två timmar på förmiddagen. Dubbdäcken var på och det göt att cyklingen går lite trögare. Dessutom åkte vi på oplogad väg en bit. Trodde inte det skulle vara så mycket snö, men bitvis var det riktigt mycket. På andra ställen hade några bilar kört, men det var svårt att åka i spåren utan att dra in i snökanterna. 

Jag har inte åkt så långt sedan Svartåtrampet, men blev förvånad att jag hade så mycket kraft i benen. Det lovar gott för kommande säsong. Enda problemet var egentligen temperaturen. Trots att det bara var två minusgrader blev tårna som isbitar. Tog en lång stund för dem att komma upp i temperatur när vi kom hem. De gjorde riktigt ont sista timman. 

Imorgon ska jag införskaffa värmesulor som finns på Biltema. Måste vara bättre än ingenting. Blir lite billigare än att köpa vinterskor. Vet ju inte hur mycket de blir använda. Får se om det blir någon träning imorgon, kanske inte kan gå ens 😉