Fika i skogen

7 januari, 2018 Av Av helenasahlqvist

Det blev en promenad för mig och Emil igår, med fikapaus i skogen. Jag packade ryggsäck med festis och bullar, sen gick vi ut i skogen. För Emil blev det lite nya stigar. Efte en kilometer stannade vi, hoppade upp på en stor sten och satte oss för att äta det vi haft med oss. Det var helt vindstilla, någon minusgrad och solen skymtade svagt bakom diset. I skogen var det helt tyst och jag njöt av att ha honom med. Emil trivs i skogen, fastän han sällan vill följa med. 


Efter fikat fortsatte vi promenaden och kom fram på en större stig. En bit in i skogen stod en skördare inbackad. Det såg ut som det var gallring pågång, men stigen vi gick på var orörd. Ska bli intressant att se hur mycket som ska gallras bort. 

Efter en dryg timma var vi hemma igen med rosor på kinderna. 

Även idag har jag fått lite tid i skogen. Ville gå upp ett par stigar för att se om jag kunde utöka slingan jag gick häromdagen något. Jag hittade lämpliga stigar, men har inte gjort analysen av gpsdatan än. Tror inte jag får ihop de fyrahundra meter jag behöver, men kanske ettpar. Det kommer i så fall ge en slinga på tre kilometer, vilket inte är helt fel det heller. 


Fortsätter i övrigt att vila bort förkylningen och kommer troligtvis göra så fram till nästa helg. Då får jag ta nya tag om kroppen känns ok.