1:a januari 2018

1 januari, 2018 Av Av helenasahlqvist

Ett nytt år, nya möjligheter, nya drömmar och nya mål. Lyssnade på Rikedomspodden igår, senaste avsnittet, som handlade om avslut. Gillar rikedomspodden, då den tar upp saker som går att applicera på många saker i livet. Jag gjorde ju avslut på förra året igår, nu smider jag planer på vad 2018 kommer innehålla. Kanske blir det det bästa året hittills, kanske inte. Vi får helt enkelt se. 

Semestern är slut och imorgon börjar jag jobba igen. Veckan som gått har inneburit en hel del uteaktiviteter. Har varit i skogen mest varje dag. Idag hittade jag äntligen en slinga i vår skog som blev nästan tre kilometer. Kommer bli kul att springa och cykla den slingan kommande år. Den börjar i lätt terräng för att övergå i bergsklättring och härliga utförskörningar. 56 höjdmeter har banan totalt. 


I övrigt har vi sett på Tour de Ski och firat en lugn nyårsafton med eldning i eldkorgen. Är rätt mysigt att stå ute i mörkret och höra brasan knastra. Lina grillade marshmallows och Emil gjorde racingbana i snön. 


God fortsättning!