En liten promenad idag med

6 december, 2017 Av Av helenasahlqvist

Idag har vi varit kvar vid hotellet mest hela dagen. Var bara jag som tig en promenad på förmiddagen. Ville röra lite på mig, så gick till ett shoppingcenter nära här. Det såg dock rätt öde ut. Tycker det är så överlag. Det ser nedgånget och igenbommat ut på många ställen.

Två Tyska husbilar har hittat hit. Finns en del som tar båten hit från Marocko.

Kan ju fundera på om kanalerna någonsin fylla med vatten.

Blev en rejäl promenad. På eftermiddagen har vi bara solat. Det blåser rätt mycket, men där det är lä är det riktigt varmt. 

Till imorgon har vi bokat en bil. Ska försöka åka till norra sidan av ön på förmiddagen. Sen ska vi åka mot Puerto Rico efter lunch. Kul att se om det blåser mindre där. Tiden går i alla fall snabbt och vi har gjort halva semestern redan. Tre hela dagar kvar…