Ett gytter av stigar

26 november, 2017 Av Av helenasahlqvist

Det är helt otroligt att det kan finnas så många stigar, som är så fina, så nära och man inte vet om det. Lyckan när man upptäcker dem är obeskrivlig.

Igår upptäckte jag merparten av dem. Gav mig iväg på cykeln efter lunch och lovade att vara hemma en timma senare. En timma räckte inte på långa vägar och jag har mer kvar att upptäcka. Jag hittade runt fem kilometer stig i skogen uppe vid byn. Fina stigar som inte var speciellt svåra, utan stigar som uppmuntrar till fart. Ett och annat träd låg över stigen, men det har börjat bli stigar runt hindren. Jag kan tänka mig att det är många som går i den skogen. Trots det såg jag både gula kantareller och trattkantareller.

Vissa trixiga partier finns det, men det är bara bra träning. Nu ska jag lägga en bra rundslinga via Strava och cykla och cykla. Synd att vintern kommer snart bara…