Idrottshelg

Idrottshelg

10 november, 2017 Av Av helenasahlqvist

Nu i helgen blir det en helg i idrottens tecken. Just nu laddar jag för fullt för att orka med. Börjar med en tur till Karlstad i kväll för att Lina ska spela Innebandy. Hennes lag är anmälda till DM och de hoppar in i kvartsfinal. Kommer bli otroligt spännande och pirrigt. De möter ett lag som är sammansatt av tre andra lag, däribland Skattkärr som de vann över två av tre möten förra säsongen. Ska bli kul att se hur det går idag.

Imorgon är det dags för mig att dra på nummerlappen igen. Om det nu är nummerlappar. Jag och Micke (om han är tillräckligt pigg efter förkylning) ska åka till Svartå på förmiddagen för att delta på en träningstävling. 2 mil ska avklaras i skogarna runt Svartå, varav en liten bit på Bergslagsleden. Tidtagning kommer ske med Sportident, vilket är tidtagningssystem för orientering. Vet inte om de tänkt masstart eller intervallstart. Kan bli svårt med masstart om alla kommer samtidigt till ex mål och ska stämpla in. Nåja, vi får se vilket upplägg det blir. Kul kommer det nog bli i alla fall, men svårt med klädsel.

Jag CV2017

Efter det är det återigen dags för Lina att dra på sig matchkläderna. Klockan tre möter de SK Örnen hemma i Karlbergshallen. Ett lag de vann över förra säsongen. Jag kommer vara placerad i Kiosken, så vi får se hur mycket jag får se av matchen. När den är över ska Micke, Lina och Emil möta upp kusinerna för lite Bowling. Det är Mickes familj som ska Bowla och jag kommer dit när jag är klar med Kioskuppdraget för Innebandyföreningen. Efter avslutad Bowling blir det restaurangbesök på ett ställe jag inte varit på förut. Ska bli intressant att se vad de har i matväg. Är en hamburgerrestaurang, men jag ska se om de har något annat.

Så på söndag är det bara jag som har idrottsmässigt uppdrag. Ska återigen stå i Kiosken för Innebandyföreningen ett par timmar på förmiddagen. Sen är jag ledig för helgen. Inte ofta vi har så många olika aktiviteter inplanerade. Gillar att inte ha det i vanliga fall. Dock smidigt att klumpa ihop det på en och samma helg.

Hade dock gärna bytt ut mitt kioskpass mot lite sällskapscykling. Karlskogacykilsterna har börjat med söndagsturer med fika. På söndag ska de åka mot Bodalen och något som heter Klara Källa. Låter som ett spännande äventyr. Ska försöka hänga med dem nästa söndag.

 

// Helena