Länkkärlek på höstlovet

Länkkärlek på höstlovet

1 november, 2017 Av Av helenasahlqvist

Det blir inte mycket till höstlov för mig. Jag jobbar på som vanligt och räknar ner dagarna tills vi ska åka till Gran Canaria. Det närmar sig med stormsteg och det är bara månaden kvar tills vi lyfter. Ska bli skönt med sol och förhoppningsvis lite värme en vecka.

img_3232-1

  • En blogg jag läser dagligen är Elna Dalstrands blogg om cykling. Hon är nybliven mamma och har inte tränat så mycket senaste halvåret. Nu är hon snart på väg tillbaka i sadeln och det ska bli oerhört spännande att följa hennes väg tillbaka.
  • För snart ett år sedan tog Camilla Gunnarsson sitt pick och pack och familj, flyttade från staden och landade i Sälen. Hon driver bloggen Aktiva dagar som är en stor inspirationskälla. Jag skulle också kunna tänka mig att flytta någonstans där fjällen är lite närmre.
  • En blogg med IBS-vänliga recept hittar man hos Idas Bakning. Det var ett tag sedan bloggen uppdaterades, men det finns en hel del gamla inlägg att läsa. Ett tips är att inte läsa bloggen hungrig. Eftersom IBS-vänliga recept oftast är glutenfria lämpar sig bloggen väl även för de som söker nya glutenfria recept.

Det får vara allt för den här veckan. Imorgon blir det en uppdatering om hur det gått med mitt mål om billigare mat den här månaden.