Onsdag och Länkkärlek

Onsdag och Länkkärlek

27 september, 2017 Av Av helenasahlqvist

Det är onsdag, jag VABar och tänkte bjuda på lite Länkkärlek. Vadå för något? Jo, bara tips på några bloggar som jag brukar läsa, tycker är bra och vill dela med mig av.

  • Först ut är Helena Enqvist. Hon är en mästare på MTB och Vardagsäventyr. Helena och hennes sambo Hasse bor i Östersund, har en stuga i Storhogna och älskar friluftsliv. Tror jag i alla fall. Det är det Helena skriver om. Hon är lite som jag, gillar att hitta nya stigar och delar gärna med sig av nya upptäckter. Hon gillar även friluftslivet vilket hon delar med sig av varje vecka i #52Vardagsäventyr.
  • Nästa blogg är en blogg om simple living. Sandra Junhammar har flytt storstadslivet, för att varva ner och hitta ett mer hållbart sätt att leva. Sandras blogg är full av vackra bilder och texter som väcker tankar till liv.
  • Går vidare på temat livsstil och nu mot det mer självförsörjande hållet. Jag kommer aldrig bli en Sara Bäckmo, men jag inspireras massor till hennes typ av livsstil. Att bli självförsörjande i någon form är en dröm jag har, något att sträva mot. Dock har jag inte för avsikt att nå ända fram. Sara delar på ett bra och pedagogiskt sätt med sig av hur enkelt det kan vara att odla sina egna grönsaker. Hon visar även när det inte riktigt gått som hon tänkt. Sara har en uppsjö med kanaler, blogg, instagram, YouTube och podd.

Det var allt för nu. Vilka bloggar missar aldrig du?