Golvad av Crosstrainern

22 september, 2017 Av Av helenasahlqvist

I somras fick vi en Crosstrainer av Mickes arbetskamrat. Den hade stått och samlat damm en längre tid, så han ville inte ha något betalt för den. Perfekt med saker som inte kostar någonting, ifall den inte blir använd. Jag har ju en idé om att skapa ett gym hemma. Kommer mig aldrig för att åka till ett gym inne i stan, så ett enkelt hemmagym skulle ju vara perfekt. Har sedan tidigare en motionscykel, några hantlar och en hemgjord TRX.

Crosstrainern har stått oanvänd sedan vi fick den, men i tisdags fick jag för mig att testa den. Satte tiden på 20 minuter och satte igång. Ändrade motstånd lite då och då och fick till ett superjobbigt pass. När tiden var slut badade jag i svett. Var länge sedan jag tog i så hårt när jag tränade. Jag skakade och hade svårt att röra mig.

Nu har träningsvärken i låren krupit på. Den vägrar ge med sig, så träningen gjorde helt klart nytta. Crosstrainer kommer bli ett bra inslag i vintern underhålls och uppbyggnadsträning. Låren kommer bli riktigt starka till nästa sommars cykeläventyr.