Högåsen – Smedstorp

Högåsen – Smedstorp

8 september, 2017 Av Av helenasahlqvist

Igår blev det äntligen lite cykling igen. Var himla skönt att komma ut och känna fartvinden igen. Är ju ett tag sedan jag cyklade senast. Dels har halsen gjort ont, dels har vädret inte varit speciellt bra.

Jag hade ingen större plan på vart jag skulle åka, men mot Högåsen skulle det bli i alla fall. Har inte cyklat mycket där och jag gillar ju att cykla på nya ställen. Så jag åkte mot Högåsen och vek av på en rolig väg jag cyklade i somras för att sedan vända tillbaka mot Högåsen på en annan väg.

Efter det åkte jag mot Smedstorp. Där finns stigar och ett gammalt motionsspår som är utlagd på Trailforks. Fick dock inte fart på appen och efter mycket strul tyckte jag det var dags att cykla hemåt igen. Blev ändå runt en timmes cykling och jag orkade ta i uppför backarna. Kanske blir en Cykelvasa nästa år också. Kroppen känns ju bra för det. Får lägga upp träningen i vinter för att sätta lite högre mål till nästa sommar.