Sammanfattar augusti

Sammanfattar augusti

1 september, 2017 Av Av helenasahlqvist

Sammanfattar augusti som en bra månad med många positiva besked. Inledde månaden med att bestiga ett berg i norra Dalarna. Koka mat högst upp på fjället, högt ovan trädgränsen och bara njuta i solen.

Cykelvasan gick över förväntan och att stå vid sidan och heja, var ju inte helt fel det heller. Var så kul att se arrangemanget från ett helt annat perspektiv än det jag fick på lördagens lopp.

Fick en sista campinghelg i Kil för säsongen, även där himla tur med vädret. Barnen badade och vi vuxna varvade ner på våra olika sätt. För mig är det skogen och lugnet, långt bortom campingen, som ger den största återhämtningen.

Så igår avslutade jag augusti på bästa sätt, genom att klara uppkörningen för BE behörighet. Tvivlade in i det längsta på att jag skulle klara det, då jag gjorde ett par rejäla missar i körningen. Fick anmärkning på den ena. Skötte mig över lag bra tyckte kontrollanten och fick till och med beröm för vissa bitar.

En lättnad, så enorm att det fortfarande inte sjunkit in. Även en känsla av tomhet sköljer över mig. Vad ska jag göra nu?

Mitt backprov/manöverprov var sidoförflyttning åt höger.

Släpet och vädret för provet. Hade tur, för det slutade regna precis när jag skulle börja.

Och så till sist, resultatet. Nu får jag också köra med vår husvagn, helt själv om jag så vill. Jag har tänkt göra det i så himla många år, sedan Micke tog sitt körkort tror jag, och nu blev det äntligen klart.

Nu väntar September. Helt blanka sidor har den här månaden. Jag kan fylla den med vad jag vill.