Helg i Kil

Helg i Kil

28 augusti, 2017 Av Av helenasahlqvist

Sista campinghelgen för säsongen blev i Kil. Ett sällskap på fyra husvagnar som drog iväg för en lugn helg med kräftätning. Barnen skulle få bada lite och jag hade planen att gå ut på hike. Vädret har varit helt ok, men regnet som kommit innan gjorde gräsmattan riktigt blöt. Den torkade knappt något på hela helgen, trots sol.

I lördags gick jag, Lina, Emil, mamma, pappa och kusin Clara en bit på Frykenleden. En riktigt fin sträckning där leden gick delvis på hällar och genom ljung och in i storskog. Vi satte oss i solen vid ett gravröse och fikade. Hade en fantastisk utsikt över Fryken.

På eftermiddagen hann barnen med lite bad. I övrigt blev det en rätt lugn helg.

Nu ska bar vagnen städas ur, sen kan vintern komma för den delen. För mig får hösten gärna vara varm och solig för jag har lite andra projekt på gång. Dem får jag dock återkomma till senare.