Stigfinnartur vid Lämås och Bratta

Stigfinnartur vid Lämås och Bratta

20 augusti, 2017 Av Av helenasahlqvist

Drog iväg på stigcykling igår. Det är ju egentligen det som är roligt och jag vill ha kul när jag tränar. Sen vill jag skapa möjligheter. Möjligheter att ta lite andra vägar när jag cyklar. Få mer valmöjlighet. Sen att även utvecklas när jag kör stig.

Åkte mot Lämås för att ta mig genom skogen till en travväg vid Bratta. Tänkte åka tillbaka Lunedsleden direkt när jag kommit uppför backen mot Bratta, men valde att åka ner mot sjön istället. Där tog jag ett gammalt skidspår tillbaka upp på höjden. En riktigt fin sträckning, men som var riktigt blöt. Syntes lite överallt i skogen att det regnat mycket en period. Det är blött överallt.

När jag åkt tillbaka på Lunedsleden och vek av mot en vändplan, var det plötsligt en bred bäck jag skulle passera. Det var bara att ta fart rakt igenom. Blöt var jag redan, så det var bara att köra. När jag passerat hörde jag ett vattenfall en bit bort. Jag ställde ifrån mig cykeln och gick mot ljudet. Var ett jättefint fall som forsade nerför en liten brant.

Blev några timmars träning den här veckan och idag ska vi ut och cykla hela familjen.