Midsommar 2017

Midsommar 2017

30 juni, 2017 Av Av helenasahlqvist

I år blev midsommar inte riktigt som den brukar. Lite reducerad styrka drog iväg till Råda dagen innan midsommarafton.

Nya ägare i år. De tredje som vi varit med om. Givetvis blev det inte samma varma mottagande som tidigare år. För första gången på många år var vi helt anonyma. Inte ”Familjen Cadillac” som vi är vana vid. Det fick gå ändå. Bredvid platserna vi brukar bo på, var det bokat hela helgen. Vi valde andra och fick en fantastiskt fin utsikt.

Renovering pågick inne på herrtoaletten, så damtoan var gemensam. Likaså duscharna. Med tanke på de uppbokade tomterna, som hyste en hel hög Tyskar, troligtvis på någon form av läger eller skolresa, så var det lite trångt med begränsat toautrymme. Blir bättre till nästa år.

En lugn och harmonisk midsommar blev det. Alla har mountainbikes, så det blev två härliga turer på dem. Enda vurpan stod min far för. Han får nog ta det lite lugnare i terrängen. 😉 Tur att han inte slog sig, utan landade rätt mjukt. Vurpor hör ju till sporten om man säger så. Jag har tappat räkningen på mina egna.

Alla på MTB-tur.