Full fart

12 juni, 2017 Av Av helenasahlqvist

Försöker i möjligaste mån ta det rätt lugnt, men det är full fart ändå. Just nu är det mycket som händer på skolan i och med att barnen snart går på sommarlov. Det har varit aktivitet kvällstid med Emils klass. Då var vi vid Äspenäs och grillade korv.

Jag har aldrig varit där, men det var riktigt fint. Finns en liten badstrand och jag vet att Lina varit där och badat med en kompis en gång.

Helgen har annars bestått av två svängar med cykeln och så lite mek med gräsklipparen. Har lagt om lite begränsningskabel, så vi ska slippa bära den till den ena av våra gräsmattor. Då passade jag på att justera kabeln runt poolen samt vid husvagnen.

Mitt i skogen fanns en biltvätt när vi cyklade igår. Det kom dock inget vatten. Vad folk håller på med märkliga grejer.

Fyra arbetsveckor kvar till semestern dessutom. Sen bär det av söderöver. Ska bli spännande…