Frykenbaden

29 maj, 2017 Av Av helenasahlqvist

I fredags kväll gick jag, Malin, Lina och Stina en bit på en vandringsled som gick genom campingen. Den var runt två mil och följer Frykens strand norrut. Vi gick troligtvis bara någon kilometer, men det var riktigt fin vandring.

I lördags ville jag ut på mer äventyr. Jag hade laddat ner ett häfte som Kils kommun hade på sin hemsida. Där fanns flera leder markerade på kartor. Längst bak var en bild på en riktigt fin utsikt, bara 600 m promenad från en parkering.

Promenadstråket utgick från Frykenstugan. Ett område med grillplatser, utegym och spår/ledcentral. Slingan var extremt lätt att gå och utsikten som mötte oss på toppen av Frykstahöjden var magnifik.

Åter på campingen blev det bad för barnen och massor av vila. En toppenhelg fick vi med toppenväder. Till Fryken återvänder vi med all säkerhet en annan gång. Måste ju få utforska området från cykelsadeln också.