Lite lätt cykling

13 maj, 2017 Av Av helenasahlqvist

Ibland vill man mer än man kan. Just nu är det så. Har varit trött sedan Påsk och inte kunnat träna efter ordning. Träffat läkare som konstaterat B12-brist. Så fort jag anstränger mig blir jag trött dagen efter. Trött så jag måste lägga mig och mer eller mindre sova. En extremt jobbig sak när man vill träna och bli bättre. Riktigt svårt också att hålla sig på en låg nivå.

Igår ville jag ändå ut på cykeln. Skrapade ihop en mil på en timma, så det blev ett lugnt pass ändå. Kollade lite nya stigar in mot stan. Två visade sig vara blindspår. En ska jag återkomma till och den sista var ett guldkorn. Den såg jag sedan fanns med på Trailforks.

Cykling Gottebol

Resterande del av dagen försökte jag slappa så gott det gick, dricka mycket och fylla på med massor av energi. Nu väntar snart en stadig frukost och senare ska vi nog iväg och cykla hela familjen.