Ungdomsträning MTB

11 april, 2017 Av Av helenasahlqvist

Igår var det måndag, och det betyder träning för Emils del. Dessutom var det jag som fick följa med honom.

Det blev ingen lätt träning. Värst för mamma tror jag nästan. Regnet som kommit i riklig mängd under dagen gjorde stigar riktigt hala. Rötter och halvmultna löv gjorde att man likt skridskoåkning slirade genom skogen. Dock riktigt bra teknikträning och riktigt bra för att fylla på med lite ”våga”. Jag är rätt harig i skogen där man lätt kan köra omkull. Att märka att cykeln faktiskt åker åt det håll jag styr stärker verkligen självförtroendet.

Nu ska det blir kul att åka lite mer i skogen, på stigarna hemma. Kanske prova nån jag aldrig tänkt tanken på att åka förut. all träning, även den som inte blir så himla lyckad, är ju bra.

Emils träning