Lugn promenad

2 april, 2017 Av Av helenasahlqvist

Ja, mer än så blir det inte i helgen för mig. Frustrerande! Fyra veckor kvar till race och jag kan inte träna. Det har forsat från näsan sedan i tisdags. Då började halsen göra ont och just efter kom snoret. Var ju så himla pigg och kry i måndags när jag cyklade. Nåja, vi ska ha våra förkylningar varje år, så är det bara. Får vila och ta igen träningen när jag känner mig pigg igen.

Är väl kanske inte helt opigg. Tog en promenad igår eftermiddag för att andas lite frisk luft. Det gick hur bra som helst. Inge ansträngande alls, inte ens i uppförsbackarna. Jag gick genom skogen till Vildsvinsmatplatsen. Där brukar grodor lägga ägg på våren. Tänkte att det kanske var dags för det. Visade sig att jag var för tidigt ute, men jag fick lite frisk luft i alla fall.