Värme i sikte

8 mars, 2017 Av Av helenasahlqvist

Idag är sista dagen med minusgrader hela dygnet. I alla fall om man får tro SMHI. Jag längtar ihjäl mig efter lite vårvärme nu. Fåglar som kvittrar, sugande cykelgrusvägar, ja till och med geggan som blir när tjälen släpper ur marken.

Längtar efter en kaffe på altantrappen. Då man korta stunder kan ta av sig tröjan och sitta barärmat.

Skärmklipp

Prognosen för Branäs nästa veckoslut ser ju faktiskt helt ok ut. Synd att det är ett tag fram och prognoser sällan är tillförlitliga då. Hoppet kan man ju dock leva väldigt länge på i alla fall. Det är precis så här jag vill ha skidåkning på våren. Kalla nätter, så pisterna fryser, soliga dagar så man kan njuta och lapa sol.

Skärmklipp Branäs

Snart bara en vecka kvar innan vi drar på minisemester. Ser fram emot att komma bort ett par dagar. Få lite skidåkning i benen. Hoppas bara höften samarbetar med mig. Har inte lika ont längre, tycker jag, så hoppas det försvinner mer till nästa vecka.

Måste börja skriva packlista också. Är så mycket som behöver med. Vi är ju vana att komma fram till bäddat boende, med alla prylar på plats. När vi hade husvagnen i Säfsen tog vi aldrig med vare sig utrustning eller skidkläder hem. Nu måste vi tänka schampo och diskmedel och allt annat som behövs i en stuga. Så klura ut lite mat också och handla.

Ha en fin onsdag!