Lugnaste helgen

6 mars, 2017 Av Av helenasahlqvist

På mycket, mycket länge. Nog för att vi hade kalas för Emil, som fyllde tio, i lördags men ändå. Det var manfall pga förkylningar, så det blev ganska lugnt. Städade visserligen en del innan, men det är ju ändå sånt som måste göras någon gång. Emil blev nöjd med sin födelsedag i alla fall och det är ju huvudsaken.

Söndagen började med sedvanlig frukost framför tv’n och Vasaloppet. Jag tror bara jag missat det en gång. Den dagen för tio år sedan som Emil bestämde sig för att titta ut. Då fanns inte telefoner och surfplattor med play-tv på samma vis som det gör nu. Jag hade i alla fall inte tillgång till det.

När Vasaloppet var slut tog sista tävlingen i skid-VM vid. 5 milen. Eftersom jag hade bestämt mig för att ta det riktigt lugnt, blev det även en eftermiddag i soffan.

Ibland mår man gott av att slappa en helg.