Lugn fredagmorgon

17 februari, 2017 Av Av helenasahlqvist

Det regnade igår. Massor av underkylt regn slog ner på vägarna. Inne i stan var det sandat och stora genomfartsvägen E18, var saltad. Vår parallella väg till Linnebäck var varken sandad eller saltad. Det var skridskobana hela vägen till vår lilla grusväg. Hade tankar på att cykla till jobbet nu på morgonen. Förkylningen har lagt sig tillräckligt så bara jag tar det lugnt är det inga problem. Tror dock att skolbussen kommer köra fast någonstans, så jag tar mer barnen till jobbet istället. Så får de gå till skolan därifrån. 

Vår grusväg är riktigt bra underhållen. Vi har en egen vägfogde som bor längs in på grusvägen. Han plogar tidigt och sandar när det är halt. Han hade till och med sandat en bit på den lite större vägen man svänger av från, så vi ska kunna bromsa in där. Det är nedförsbacke, så det behövs verkligen. 

Får se om jag kommer ut på cykeln lite i eftermiddag. Skulle vara så kul att testa i extremt halt väglag. Har lite strul med högerhöften, måste sträckt mig när jag sprang i skogen för ett par veckor sedan. Kontaktade sjukgymnast igår som hänvisade till cirkulation. Alltså att jag ska röra mig, så det blir blodgenomströmning. 

Ha en fin fredag!