Snart är ljuset här

13 januari, 2017 Av Av helenasahlqvist

Det blir ljusare och ljusare på eftermiddagarna när jag kör från jobbet. Inom en vecka är det nog relativt ljust när jag kommer hem. Det är en av de saker jag ser mest fram emot på ett år, när ljuset återvänder. Energin flödar tillbaka i kroppen, så himla härligt. Vetskapen om att det inte vänder igen förrän midsommar. Ser fram emot snöfria vägar och massor av cykling i vår. Kanske inte borde det, det blir väl ett av de där åren snön är kvar långt fram mot Valborg.

Har fortfarande inte bestämt om och var jag ska tävla i vår. Har en grov plan för hur jag ska träna, men inte mer än så. Längtar även till semestern i juli. Längtar efter att få prova på cykling i Alperna. Det är i alla fall planen, men den ändras ju allteftersom. Vädret har en stor inverkan på hur utfallet av våra planer blir. Därför bokar vi upp oss minsta möjligt. I år blir det blott färjan till Tyskland som bokas, resten lämnas helt öppet. Den är för övrigt helt av och ombokningsbar, så inte heller där är vi helt styrda. Så som det ska vara på semestern, fritt från måsten.

img_1045

Vackra Alperna