Mjölkfritt

10 januari, 2017 Av Av helenasahlqvist

Igår drog jag igång mina fyra veckor med mjölkfritt. Ska bli väldigt intressant att se om det gör någon skillnad. Passar även på att föra matdagbok. Kan vara bra att se vad jag äter i övrigt också och se om något annat får magen ur balans. Då kan jag snabbt se vad jag ätit innan det och se om det finns någon gemensam nämnare mellan tillfällena.

Hoppas bara jag inte får D-vitaminbrist nu när jag inte dricker mjölk. Det är nog min största källa till D-vitaminet nu under vinterhalvåret. Kosttillskott är jag inte mycket för, så det får gå så länge det går. Våra förfäder tog ju inga tillskott under vintern och de överlevde ju. Sen levde de kanske inte tills de var 90 år som vi gör idag, men ändå. Fyra veckor ska nog gå bra.

milk-1887234_1920