Skidåkning i Kilsbergen

9 januari, 2017 Av Av helenasahlqvist

Efter ett sjukt spännande lopp på TV igår drog vi till Ånnaboda för skidåkning. Skulle bli härligt att komma till en anläggning med ”ordentliga” spår. 

Det blåste ordentligt när vi kom upp på berget. Snötäcket var inte mycket tjockare mot hemma. Jag hade räknat med att det skulle vara lite mer snö i Ånnaboda. Det brukar vara så. Spåren runt sjön var dåliga och genomslagen många. Dessutom var det en familj som gick med pulka och hund i spåret. Eftersom jag inte sett om det fanns någon information kring hur man får eller inte får gå där när spår är dragna så sa jag inget. Tycker ändå att man kan lämna spåren till dem som åker skidor. Det finns andra ställen att gå med hund på. Nåja. Vi tog oss runt ett varv innan vi fikade och barnen åkte två åk i pulkabacken.