Tisdagsträning

4 januari, 2017 Av Av helenasahlqvist

Cykling var planerad och cykling blev det. Lugn cykling med pulsklockan på och en klocka som fungerade ända in i mål. Passade på att se på ett klipp från Billingeracet under tiden. Det såg ut att vara genomförbart, så vi får se om jag åker.

Fick inte upp pulsen så himla mycket under passet. Kändes som när jag är ute och cyklar. Utvärderar det som att jag måste ta i mer ute på vägarna i vår. Ska börja använda pulsbandet oftare. Har varit väldigt lat med det. Ska även sätta mig ikväll och läsa igenom några avsnitt i en av mina träningsböcker. Ska se om jag kan komma fram till något vettigt sätt att träna, trots att jag varken vet maxpuls och tröskelpuls.

När jag laddade in träningen på Garmin hittade jag lite diagram som var roliga. Antal aktiviteter senaste året var ett av dem. Det säger ju inte så mycket om hur mycket jag tränat, bara antal gånger, men ändå. Man ser ju hur fokus har legat på cykling kontra löpningen. Sen är några aktiviteter inte med i Garmin, men det rör sig inte om jättemånga.

puls-170103antal-aktiviteter-seaste-12-manaderna