1:a januari 2017

2 januari, 2017 Av Av helenasahlqvist

Kickade igång 2017 på bästa sätt, eller i alla fall näst bästa. En skogstur på cykel hade ju inte varit helt fel. Planen var intervaller med pulsmätning. Intervaller blev det, pulsmätning likaså, men klockan fick spel på slutet. Av någon anledning trodde den att den var dockad i datorn och träningen var borta. Hade så gärna velat jämföra träningen med kommande pass, men tji fick jag. Hann i alla fall se att pulsen var nere runt 150 mellan intervallerna och uppe över 170 när jag tryckte på.

Körde banan nedan två gånger, 40 minuter totalt och när det var 30 sekunder kvar på de höga staplarna så ökade jag tempot till över 30 km/h. Det gjorde jag på stapel 2,3 & 4. På den 5:e stapeln tryckte jag upp tempot på över 35 km/h. Härligt svettigt och maxpulsen såg jag hamnade på 182.

Nu ska jag försöka få till lite regelbunden träning, så kommer 2017 bli hur bra som helst. Inleder i alla fall året som en pigg och glad motionscykelcyklist.