Seg morgon

28 december, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det är en riktigt seg morgon. En av katterna höll mig vaken i natt, så jag är inte så glad på henne direkt. Kompenserade med att sova lite längre, men det räckte tydligen inte. Känner att humöret inte är det bästa trots flera koppar kaffe. 

Igår var jag och Lina på Marieberg galleria några timmar. Hon behövde massor av kläder, vilket vi hittade. Hon har kommit upp i åldern då hon kan köpa XS istället för barnkläder. Det är hon mer ön nöjd med. Hittade massor av snygga t-shirts på Gina Tricot. Avslutade med att gå in på XXL och fick med en ny slalomhjälm och glasögon till henne. Nu har alla komplett utrustning igen så det är bara att åka. 

Idag står storhandling på schemat och plugg. En av dagarna den här veckan är jag studieledig så ska passa på att få lite studier gjorda. Nästa tenta är i mars, så det finns gott om tid. Jag är dock väldigt bra på att vänta in i det sista och så är det för sent. Måste börja packa inför helgen också, men det går nog snabbt.