Dansk frukost

29 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

I söndags var det Dansk frukost som gällde för barnen. Emil sov över hos sin klasskompis för ett par veckor sedan. Kompisens syster går för övrigt i Linas klass, så vi känner familjen rätt bra. Dessutom hängde vi rätt mycket på öppna förskolan när barnen var små.

Pappa i familjen är från Danmark och där finns fenomenet Påläggschoklad. Emil fick smaka det till frukost en söndag och Lina har fått det till mellanmål någon gång. När Micke hämtade Emil fick han med ett paket. Så nu har det tydligen blivit en grej i den här familjen. Barnen ska ha påläggschoklad på smörgåsen. Men bara på söndagarna säger kompispappan Lars med glimt i ögat. Micke testade tunnbröd och choklad. Ingen hit direkt enligt honom.

Fullt ös i helgen med att röja ur datarummet. Igår var jag helt trött när jag kom hem, så det blev ingenting gjort. Tur att matkasse levererades till dörren och maten smakade kanon. Krämig baconpasta bjöds det på igår.

Idag ska jag försöka få någonting vettigt uträttat. Behöver verkligen ett svettigt träningspass. Får ta motionscykeln och se på Netflix under tiden. Skaffade ett konto i helgen med en månads prova på. Så nu ser jag på Gilmore Girls. En serie jag följde när den gick på TV för typ tio år sedan. Nu har de gjort fyra filmer på temat ett år med Gilmore Girls. De vill jag se, men tänkte uppdatera mig lite först.

Ha en fin tisdag!