1:a advent

27 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

Idag får vi täntda första ljuset i adventsljusstaken. En mysig tid som börjar med massor av ljus som lyser upp den här mörka årstiden. Om det dessutom var lite snö ute skulle det vara nästintill perfekt nu. 

Igår började jag rensa ur det som en gång i tiden var vårt datarum. Det rummet har, förutom motionscykeln, varit hem till massor av skräp. Det är ett sånt där rum som man ställer allt som man inte vet vart man ska gör av. Nu ville jag göra om och fixa iordning. Jag säger att det ska bli ett gym, men vi får väl se. Jag har ju i alla fall min motionscykel där. Sen planerar jag att hänga upp min hemmagjorda TRX i taket. 


Någon träning blir det tyvärr inte i helgen. Igår ville jag fixa med lite annat och idag vaknade jag med ont i halsen. Det får bli en dag till med gymfix och Vinterstudion. 

Ha en fin söndag!