Bra mat

15 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår fick vi mat levererat. En sprängfylld kasse med massor av nyttiga råvaror. Vi har haft matkasse förut, men senaste året har de levererat fel vecka. Fel för oss i alla fall. Nu när Micke bytt jobb och bara jobbar dagtid så firade jag med att beställa matkasse. 

Det är alltid lika kul att plocka upp alla råvaror. Det dignar av grönsaker. Vi behöver verkligen äta mer grönsaker i vår familj. Det blir bara inte av. 

Igår bjöds det på en mustig köttsoppa. Den var verkligen hur god som helst och alla utom Emil fyllde på. Svärföräldrarna var här och de fick också mat. Trots det räckte det till matlåda åt Micke. Det beror nog på att barnen är ganska små i maten, men ändå. Det brukar vara väl tilltagna portioner. 


Det jag även gillar med kassen är andelen ekologiska råvaror. Mycket är ekologiskt och köttet är från Sverige. Då inte från de ledande producenterna, utan oftast från mindre ställen. Köttfärsen vi åt igår var från Norrland. 

Idag ska det bli kyckling. Hoppas det smakar lika bra som igår.