All-inclusive 

6 november, 2016 Av Av helenasahlqvist

För Linas del har det varit All-inclusive sedan i torsdags. Hon har ju inte varit pigg på ett par veckor, så efter sex turer till akuten har hon fått komma till sjukhuset i Örebro. Hon har fått en sjukdom som inte är allvarlig, men de vill ha lite koll på henne då hon inte ätit på länge. Sjukdomen läker ut sig själv inom några veckor, så vi får se hur det blir med Gran Canaria resan. Måste bara säga hur goa de är här på Barnavdelningen på USÖ. De tar jätte bra hand om henne här.

Första natten delade hon rum med en tjej som var sexton år och insjuknat i diabetes i början på veckan. Då får man verkligen perspektiv på saker. Lina kommer ju bli helt frisk bara infektionen läkt ut. Den tjejen kommer leva med blodprover och dagliga sprutor resten av sitt liv.

Nu kör vi i alla fall varannan natt på sjukhuset med Lina. Igår förmiddag passade jag och Emil på att baka. Det blev kanelbullar och chokladmuffins. Vet inte när jag bakade bullar senast. Länge sedan var det i alla fall. 

Imorgon är det jobb för min del om inget märkligt inträffar och skola för Emil. Så får vi se när Lina får komma hem. För min del känns det bra att vi är här tills hon är nästintill frisk. 

Ha ne bra söndag!