Vintertid

30 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

Jag gillar nog inte vintertid. Det blir mörkare på kvällen och det är ju då jag vill ha ljus. På morgonen kvittar det faktiskt, då är jag ändå bara på jobbet. 

I fredags passade jag på att komma ut på cykeln en sväng. Var så skönt att komma ut för sig själv en sväng. Har varit en jobbig vecka med en krasslig Lina. Hon är fortfarande inte pigg, men piggare. Hon spelade ju första Innebandymatchen förra helgen och kanske det som tog kål på henne. Den föregicks av den tuffaste träningen de haft dittills fredagen innan. Hennes energireserver tog ju kanske slut helt. 

Cyklingen i fredags, som sagt skönt att komma ut. Vädret var ju på topp, men lite blåsigt. Jag cyklade på skogsvägarna mot Lämås och ner mot sjön Alkvettern. Var på lite upptäcktsfärd som jag älskar. Ibland måste jag bara veta vart en stig eller körväg leder. Jag har samlat på mig många sådana under det år jag cyklat. Har massor av ställen som jag ska utforska. Min cykel har hunnit bli ett år i veckan. Det borde ju firas med tårta egentligen, eller? Älskar tårta och det finns alltid något att fira, jag lovar!

Fick en ny film från Relive efter avslutat pass. Den här gången med några foton också. Så kul med Strava och de möjligheter det ger. Det ska jag fortsätta med. Får se om det blir cykling idag med. Skulle vilja, men det finns ju lite annat man måste göra också. Ha en bra söndag!