Innebandy och shopping

23 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

Premiärmatch för tjejerna igår i Skattkärr. Lina spelar för KIB och de har aldrig spelat match förut. En riktig nagelbitare blev det där KIB gjorde första målet. När mindre än fem minuter var kvar av matchen så var ställningen 5-5. Det var supernervöst kan jag lova. Sen fick Skattkärr in två snabba mål och den ställningen stod sig matchen ut. Grymt bra spelat av tjejerna ändå som spelat ihop så kort tid. Nu har de tre veckor kvar till nästa match. Då är det hemma mot SK Örnen. 

Vi stannade kvar i Karlstad efter matchen och passade på att shoppa lite. Vintern är ju snart här och barnen behövde skor och lite annat. Åt mat på IKEA vilket är rysligt prisvärt. Betalade runt 160 kr för mat till hela familjen. För min del, som åt kyckling, så var det minst lika gott som maten jag åt i fredags kväll på restaurang i Karlskoga. Då kostade bara den tallriken 179 kr. Stor tumme upp för IKEA måste jag säga. Barnen var öven de nöjda som fick pasta med köttbullar. 

Det var massor av folk på Bergvik där vi handlade. Lite konstigt tyckte jag eftersom det är helg innan lönehelg. Hur ska det inte vara nästa vecka då? Vi fick med det mesta hem som jag hade skrivit upp att vi behövde. Bara en jacka till Lina som saknas. Fanns inget som kändes rätt enligt henne. Blir att leta vidare helt enkelt. 

Ha en fin söndag!