Vill röra på mig

19 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

I några dagar har jag känt mig lite låg vad gäller motionen. Har inte riktigt hittat motivationen att röra på mig. Måndagar är ju som alltid fullbokade med annat, men igår hade jag ju chansen att i alla fall motionscykla. Motivationen var dock som bortblåst och då är det svårt. Förra veckan satte jag mig ändå och cyklade i 30 minuter och det ångrade jag inte. Igår gjorde jag inte det.

Det känns som jag legat på latsidan en längre tid. Att jag varken cyklat eller sprungit på länge. När jag loggar in på FunBeat ser jag dock en annan bild. Där är det ganska fullt med aktiviteter, även senaste tiden. Det är så lätt att glömma passen man verkligen gjort.

Om jag drar fram senaste 30 dagarna i träningskalendern, så har jag ändå hunnit med 10 pass.

summa

Som mål till nästa års Cykelvasa har jag satt att jag ska cykla 100 timmar. Det målet hade jag förra året också. Då låg jag långt efter hela vägen in i mål. Nu ligger jag bara ca 40 min efter, vilket är mindre tid än mina vanliga pass på cykeln.

mal-2017nuvarande-mal

Förra året kom jag upp i 87 %. Önskvärd % hittills är 17,3%. Jag är rysligt nära där. Hade ju dock inte gjort något med ett litet försprång inför vintern.

mal-2016

Det är kul med FunBeat. Att kunna kolla tillbaka och hitta statistik. Är så glad att jag loggat allt där.

Idag vaknade jag i alla fall med motivation. Skönt att den är tillbaka. Får se vad jag gör med den bara…