Hemmahelg

16 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det blev visst inget blogginlägg igår. Jag brukar försöka skriva varje dag annars. Hade så mycket annat att göra och dessutom sov vi otroligt länge. 

I fredags, när Lina var på innebandy, passade av på att springa. Hade hört med Mallan om hon ville med ut en sväng. Det ville hon och vi sågs vid Nobelspåret halv sex. Två varv som tillsammans blev 4,6 km hann vi med. Åkte till Källmo och köpte ägg innan jag hämtade Lina. Älskar äggen från Källmo. De är alltid superstora och relativt billiga. Närproducerat, precis som jag vill ha det. 


Fåglarna fortsätter komma i mängder till vår fågelstuga. Det är så roligt att titta på dem, de är som galna i maten. Förra året hade vi nästan inga fåglar alls. Några som tycker det är väldigt kul att vi matar fåglarna är våra båda katter. De smyger på dem hela tiden. Har sett på marken att de även lyckats fånga en och annan liten pippi.

Igår drog jag igång ett nytt projekt. Ska visa bilder när det är lite mer klart. Ska fortsätta idag nämligen. Håller på med riktigt, tungt, kroppsarbete. Så någon mer träning än så blir det inte i helgen. Har redan träningsvärk från igår och då bara efter en förmiddag. 

Eftermiddagen ägnade vi åt att besöka mor och far i Mullhyttan. 

Ha en bra söndag!