Jippi

13 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår blev allt klart. Micke har fått nytt jobb. Efter att han jobbat skift i, jag vet inte hur, många år har han fått dagtidsjobb. För oss andra tre är det säkert större än det är för honom. I alla fall när han väl kommit in på nya jobbet. I över elva år har vi rått oss själva varannan vecka. Det har varit mest jobbigt för barnen att inte träffa pappa varje dag. Det har till och med varit grymt jobbigt vissa perioder. De är helt klart påverkade av det, men vad kan man göra?

På mindre än en vecka från det Micke åkte till det nya stället och spontansökte jobb, så var papper påskrivna. En av hans arbetskamrater hade tipsat honom. Han känner tydligen en av ägarna och hade varit där och pratat lite med dem innan. Så om en månad byter Micke jobb. Bara två kvällskift kvar för hans del. Hoppas att han trivs med att jobba dagtid. Hoppas att vi trivs med att ha honom hemma jämt.

Igår firade vi i alla fall. Dubbelt upp. Först blev det tårta när jag kom från jobbet och senare blev det pizza. Nu längtar jag bara till den 14:e november då han ska börja…