Nu börjar det bli mörkt

11 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det känns inte som att det var länge sedan det var sommar och ljust på morgonen. Mörkret kommer snabbt nu. Lite för snabbt. Snart mitten av oktober. Vart tar all tid vägen egentligen? 

Det var måndag igår och måndagar är relativt jäktiga. Ingen MTB för Emil dock och innomhusträningen ville han inte vara med på. Lina var på innebandy och Micke på en jobb-grej på eftermiddagen när jag kommit hem. Innebandyn går bättre och bättre för tjejerna. Kul att se hur de utvecklas och att öven tränarna utvecklas och blir bättre. Det är så viktigt med bra tränare och att de kan förmedla. Matchen, som skulle varit deras första, på lördag blev tyvärr inställd. Det är ju synd, men det är match nästa lördag igen. Då ska vi till Skattkärr utanför Karlstad. 

Min förkylning börjar släppa. Blev en kort den här gången. Ska försöka springa idag eller imorgon. Får servad tiden räcker till för nu blev det saker inplanerade hela veckan.