Full fart och måndag 

4 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

De senaste måndagarna har verkligen betytt full fart efter jobbet. Jag slutar runt fyra, hämtar Emil på fritids och åker hem för att slänga i oss middag. Igår lämnade vi Lina hos farmor och farfar klockan fem och drog iväg till Emils sista MTB träning ute för i år. Jag hade hoppats på lite cykling, men det blev inte så långt. Gårdagens träning innebar teknikträning på fotbollsplanen vid Aggerudsskolan. Vi mammor, ja det var mest mammor med igår, passade också på att cykla med barnen. Det var öven kul att prata lite med dem också för av fem mammor så ska fyra av dem åka Cykelvasan nästa år. Däremot är vi olika som cyklister. Jag åker mest grusväg, någon åkte mest stig och någon lite av varje. 

Emil var hur nöjd som helst eftersom träningen avslutades med traditionsenlig chipsstafett. Så om några Aggerudsbarn undrar varför det ligger chipsrester på fotbollsplanen idag, så beror det på MTB träningen igår. 

Efter cyklingen drog vi raka spåret till Bergslagshallen för att se sista delen av Linas innebandyträning. Det är så kul att de fått ihop ett lag som kommer börja seriespel om dryga veckan. Bara tre träningar kvar innan det. 

Det var den måndagen. Idag har vi inga planer alls. Snart dags att börja motionscykla inne för min del. Mörkret kommer snabbt på kvällarna nu. Igår fick jag dessutom skrapa is på morgonen. Så går det när man inte ställt bilen i garaget. 

Ha en fin tisdag!