Efermiddagsträning

3 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

Det blev relativt sen träning igår. I alla fall med tanke på att mörkret kommer snabbt nu på hösten. Det är nog dags att montera på fästet för cykellyset igen tror jag. Hade tänkt åka lite längre än jag gjorde, men insåg efte ca en mil att jag nog inte skulle hinna innan det blev mörkt ute. Då fick jag tänka om. Det gjorde egentligen inte så mycket. Jag fick åka en slinga som jag inte åkt på flera månader. Har inte kollat historiken, men det borde vara ett av de första passen i våras. Då tog jag helt slut efter ca 1,5 till 2 mil. Trodde då på att det berodde på att jag hade slut på energi. Åkte med bara vatten den gången. Igår hade jag också bara vatten med mig och energin räckte hela vägen. Det är då man märker att träningen gjort nytta. Det är roligt och sporrande. 

Igår körde jag enbart med Strava. Jag brukar annars logga tiden med min Garmin Forerunner. Måste nog säga att klockan är bättre. Appen hittar satelliterna snabbare, men jag får ut mer av klockan tillsammans med Garmin Connect. Ett bra komplement är Strava ändå och jag lägger junalltud över träningen till Strava och till Funbeat. 


En bildskön vy jag cyklade förbi. Bilden är tagen under A på Alkvettern på kartan nedan. Ser att kartan är fel för den sjön heter inte alls Alkvettern utan Lonnen. Alkvettern är den större sjön till vänster på kartan. Vackert är det i vilket fall som helst.

Ha en fin måndag!