Nya vägar

1 oktober, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår blev det upptäcktsfärd igen. Genom tidigare nämnda Strava Heatmap kunde jag se ungefär vart andra cyklat tidigare. Utifrån det letade jag mig fram genom skogen mellan Västersjön och Vismen. Har sett stigar och körvägar när jag cyklat där förut och funderat på vart man kommer fram. Jag fick till en alldeles lagom tur på två mil och det var otroligt fina vägar jag cyklade på.

Det enda negativa var vinden. Det blåste otroligt mycket här hos oss igår. Vid ett par tillfällen blev jag rädd att jag skulle blåsa omkull. 

Väl hemma åkte jag, Micke och Emil till en närbelägen grusgrop. Ett gammalt grustag som numer används som någon form av ridbana med diverse hinder. Där finns även gamla kross-spår. Där snurrade vi runt med våra cyklar. Bra träning för både kropp och psyke. 

Nu har jag bytt pedaler till vanliga för imorgon ska vi förhoppningsvis dra till Nora för lite ledcykling. Eftersom jag känner mig säkrare med vanliga pedaler så kör jag på det. 

Idag blir det tävling i Karlstad. Ska bli riktigt roligt och framförallt eftersom det är Linas första tävling, ever!