Cykling och pizzabak

25 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Micke och Emil drog till Hällefors på rally på förmiddagen igår. Då passade jag på att åka ut på MTBn. Blev rundan Bodalen, Vismen, Gryten som jag åkt förut några gånger. Första biten är så jobbig för det går upp och ner hela tiden fram till Bodalen. Någon dag ska jag åka bara där. Köra fram och tillbaka några vändor. Blir nog bra träning tror jag. Annars gick det bra. Tog det relativt lungt. Är ju bara andra gången jag cyklar efter Cykelvasan, eller kanske tredje. 

Är rätt kul att se hur stora framsteg man gjort på ett år. För ett år sedan hade jag som längst cyklat 17 km på MTB. Då var jag helt slut efteråt. Nu kör jag nästan 4 mil utan större ansträngning. Visst känns det i kroppen, men jag orkar. 

Efter cykling och lite annat pyssel blev det pizzabak hos Lindbergs. Anders har byggt en vedeldad pizzaugn och det blev hur gott som helst. 

Om en stund ska jag kasta cykeln på Volvon och åka in till stan. Jag och Annika ska försöka ta oss runt delar av nedlagda Kjells tur. Får se hur det går. Alltid kul med nya vägar tycker jag.