MTB-tur

22 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Av det kortaste slaget blev det igår. Fick med Emil på en liten tur. Blev nog inte mer än 300 meter, men i alla fall. Han ville åka i skogen, så vi åkte i skogen. Jag fastnade i lera på ett gammalt gärde, men han var smart nog att vända innan lerhålet. Jag ville bara se om det gick att köra igenom. Det gjorde det inte. Kul att köra lite skog i alla fall. Det gäller bara att inte ha alltför högt tryck i däcken. Vill skaffa en ordentlig lufttrycksmätare. Just nu har vi en cykelpump med mätare, men den funkar inte att kolla med när man pyser ur luft. 

I övrigt var jag pigg igår. Visst att förkylningen fortfarande är kvar i kroppen, men jag är helt klart bättre. Ikväll blir det därför löpning med Lina efter jobbet. Bäst att passa på när vädret är så underbart som det är nu. Frisk höstluft med nästintill sommartemperaturer.