Nytt lopp i sikte

21 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår anmälde jag mig till en ny tävling. Karlstad Trailrun som är om 1,5 vecka. Är egentligen Lina som ville tävla, men jag hänger på jag med. Valde den korta distansen 6,5 km. Det får räcka, för banan ska vara tuff. Den börjar med Bryngfjordsbacken. Cyklade uppför den backen två gånger när jag körde Solstaloppet XC i juli. Lina ska springa 2 km, så det ska bli riktigt roligt.

Förkylningen hänger i än. Blir bättre och bättre för varje dag nu. Igår fick jag nog av vila, så då körde jag på med styrketräning istället. Det är ju det man kan göra trots att man är förkyld. Fokus på mage, rygg och ben. Gjorde lite andra övningar också. Håller mig till enkla övningar som jag kan utföra hemma. Det jag har till min hjälp är en hemmagjord TRX och ett par 3 kg hantlar. Är sugen på att gå ut i skogen och se vad jag kan hitta för redskap där. Finns säkert massor av stockar, stenar mm som kan användas. Basic ska det vara, det gillar jag. Inga gym här inte. 😉

Ha en fin onsdag!