MTB-träning

13 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Igår efter jobb bar det av ut mot Djerfstugan. Lina skulle vara med på MTB-träning med Karlskogacyklistena. Vi tog med Emils cykel också, ifall han också ville vara med. Kom ut dit och det vällde in bilar. Var hur mycket barn och ungdomar som helst som tränade. Så himla kul. Emil hakade på och de blev varmt välkomnade. Härligt! 

Barnen rullade iväg och Emil startade med en vurpa. Han bet ihop bra fick vi höra efteråt. Nyttigt med lite aktivitet för hans del. Jag och Micke passade på att strosa runt i naturen. Fick se någon skymt av barnen emellanåt. 


De tyckte att det var kul i alla fall och jag hoppas de vill åka nästa måndag med. För ovanlighetens skull blev det middag vid åtta igår. Får ju bli så när det är aktivitet på gång. 

Jag håller mig, till skillnad mot barnen, från cyklingen ett par dagar. Har åkt på en förkylning, så nu är det vila som gäller. Det gör ju inte så mycket för jag har ju inget särskilt planerat just nu ändå. 

Ha en utomordentligt bra tisdag!