Upp i sadeln igen

10 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Äntligen är viloveckan över. Nu är det full fart mot nästa mål som gäller. Längtade hem igår när jag var på jobbet för att jag skulle ut och cykla. Jag har verkligen blivit helt fast för cyklingen. Jag tycker det är så himla roligt. Det som är roligt vill man ju göra mycket av, så är det ju alltid. Att det dessutom ger bra träning är ju bara bonus. 

Hade lite tidspress, så det var bara att komma hem och kasta sig iväg. Lina hade innebandyträning som började halv sex och Emil hade en kompis hemma. För att Emil och kompisen skulle slippa följa med och lämna Lina inne i stan, så cyklade jag så det rök om mig. Haha, nej kanske inte rök, men jag höll tempot högt om jag säger så. Tog Kyrkvägen mot Lämås och vidare mot Kilstabyn, Bratta, Lunedet, Äspedalen tillbaka till Kilstabyn, Lämås, Kyrkvägen och hem. 

Min Garminklocka hade jag satt på laddning på morgonen, men något måste blivit fel, för den hade knappt någon ström i sig. Vid Bratta varnade den för lågt batteri. Jag hade Sportstrackern på på mobilen, så jag kan fortfarande se hur det gått totalt sett. Kom på lite senat att jag skulle använt Strava-appen istället. Har inte fungerat att exportera datan från Sportstracker på ett vettigt sätt. Det gör det på Strava. Får se sen om jag får till det. 

Kändes i alla fall otroligt bra att vara tillbaka på cykeln. Fick dock ont i höger knäveck och övre delen av höger vad. Det hade jag efter Cykelvasan också. Får antingen träna den på något vis, eller försöka stretcha. Borde gå att lösa på något vis.


Lite bilder ovan från Lunedet. Så himla fint. 

Åkte och hämtade Lina efter henens träning igår och passade på att köra upp till Källmo för att köpa ägg. Finns nog knappt bättre ägg. Närproducerade och riktigt stora. Tjejerna spelade träningsmatch mot varandra när jag hämtade och jag fick sitta och se på en stund. Så duktiga var de. Börjar få kläm på det där med positioner på planen och sprang inte runt som yra höns. Om en månad börjar seriespel, så då ska vi fara runt på matcher. 

Kvällen avslutades med grillad hamburgare som åts på altanen. Bäst att passa på att sitta där. Snart är hösten här på riktigt och det är mörkt vid åtta. 

Idag får vi se vad vi gör. Ska plocka ihop en pool, barnen ska leka med kompisar och så har jag kräftor på tining. Mums!