Lördag i Ånnaboda

5 september, 2016 Av Av helenasahlqvist

Lördagen blev helt ok i Ånnaboda. På förmiddagen passade vi på att gå runt lite vid anläggningarna och restaurangen och titta lite. Emil snurrade runt teknikbanan på sin cykel och jag var livrädd. Han klarade det dock galant. Han är inte speciellt rädd han inte. Gick fram till utsikten och så tillbaka till campingen. Micke och Emil cyklade iväg till Storstenshöjden där det var backtävling. Mest motorcyklar, så de var snart hemma igen.

Efter lunch packade vi ryggsäck med fika och drog iväg på gröna sjuan. En lätt och fin MTB led. Vid Falkasjön tog vi första fikastoppet. Fick ingen bild därifrån, men det var himla fint. Åkte vidare mot Storstenshöjden. Sneddade över backen och kom in i skogen. Där var det lite för mycket uppför för barnen, men upp kom vi till slut. Ner mot Ånnabodasjön där vi tog fika nummer två. Sen var det bara en kort bit hem.


Väl hemma drog Micke iväg på led 8. Jag passade på att sitta med näsan mot solen och bara njuta. Får ta tillvara de fina dagarna som är just nu. Snart är ju vintern här…