Pigg söndag!

28 augusti, 2016 Av Av helenasahlqvist

Nu var helgens festande över. Funkar hur bra som helst att vara nykter fast det är fest på gång. Hade inte mindre roligt för det och dagen efter blir inte heller mindre rolig direkt. Var pigg igår och pigg idag och det är värt massor. Jag börjar nog bli för gammal för att festa. Aktiviteterna igår på 40-års festen var perfekta. Vem vill inte skjuta megastor slangbella med baseboll liksom? Fick ett bra lag dessutom som kompletterade varandra bra i gåtvandringen. Istället för ”vanlig” tipspromenad var det diverse gåtor som man fick tänka till lite på. Ja, många skratt blev det definitivt. Bra jobbat Anders och kompisar! Vi åkte hem relativt tidigt och jag var i säng innan tolv. 

Hade ju tänkt träna intervaller igår. Tiden försvann dock, så det blev bara vanlig 3 km löpning. Passade på att dra till Ceveds efter frukost för att se om det fanns längdpjäxor till Lina. Det är sista helgen med utförsäljning nu. Har för mig att de byter till Intersport den första september. Det var dock väldigt urplockat, så vi fick inte med någonting alls därifrån. Får beställa på nätet istället. Brukar handla från Skistart, så det får nog bli det den här gången med. Vill få klart med utrustning snart för det skulle vara så kul att åka upp till Torsby en helg och åka lite skidor i deras skidtunnel. Vi har pratat om det så himla många gånger, men har aldrig fått tummen ur och åka. 

Innan lunch drog Micke och Lina ut på MTB-tur och jag satte fart med att koka äppelmos. Gjorde dessutom en kladdkaka som vi skulle fika på till eftermiddagen. När fikat var klart och barnvakten hade hämtat upp Lina för att de skulle åka och se på ett bröllop, så fanns det inte tid för längre träningspass än ett kort. Träningen blev ju i alla fall av och det är ju det viktiga. Idag ska jag i alla fall dra ut på ett längre pass på bara stig. Sista rycket inför nästa helg. 

Ha en fin söndag!